emmeny

Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Emelie - 29 maj 2011 19:59

Vi åkte som sagt hem till Johnny och fikade. Alltid lika trevligt där. Efter det åkte vi till Biltema, då det fattades en liten säkring till min säkringsdosa. Alltså hade jag ingen bas. Efter Biltema vart det Max, då jag hade missat den lilla detaljen med frukost. Hmm. 


Vi rullade sedan mot sura. Morsdagsfika hos mormor och morfar. Skönt att se att de är rätt så pigga trots allt. Mormor hade bakat jordgubbstårta, och det går ju bara inte att tacka nej till det. Så gott som det kan bli liksom. Efter fikat där åkte vi till Hallonet. Jag tuktade hunden en stund. Stackarn, han tycker nog jag är elakast i världen ibland. Men, han är ganska glad en stund när jag kommer dit iaf. Jag ska försöka träna honom lite grann i sommar, då jag kommer jobba ganska korta turer. Tänkte att jag kunde ta med honom och träna lite när jag ändå är i byn.


Kom hem för en liten stund sedan, så funderar på att spela lite nu. Det är ju liksom på tiden, har ju inte spelat sedan i torsdags :o

Av Emelie - 29 maj 2011 12:24

Väldans goda nyheter. Jag shoppade nya fälgar och däck igår, vilket gör att min bil är redo att ta passagerare. Fler än en. Jäkla tur med fälgarna hade jag. Var ju beredd på vad som helst liksom, bara det var hyfsat bra däck. Nu fick jag fyra 14" alu-fälgar från svenska fälg med fräscha däck -för 600KR!! Inte illa alls.


Sedan smider jag en plan. Anders berättade nämnligen att engelsksålda Civic mb6, med 1,8l motor passar i princip rakt av i min bil. Så istället för att glida hem från UK i en Integra (även om det är oerhört lockande) så kommer jag förhoppningsvis glida hem med en sådan istället. Det bästa av allt, de kostar bara 8-10 000. Skitbilligt med andra ord, och kommer ge mig en bil med ca 170 hästar. I'd like that alot! Harry ställer upp och letar bilar åt mig.


Förutom detta äventyr igår så hann vi även med Rocklunda marknaden där jag köpte...Ingenting. Som vanligt. J köpte strumpor och så munkar, och de åt jag ju också så klart. 


Vad hann vi annars med igår då? Jag åkte ut till stallet på eftermiddagen. Jag och Mary tog oss en skrittur hem till Michaela som nog vart lite paff, men glad. =) Mary vart också paff, för hon var inte helt nöjd med att passera asfalten och in där, mycket otäckt. Men när hon träffade sin mamma blev hon glad. Hemåt gick det undan. Var väl maten i hagen som lockade kan jag tro. 


Hemma hos oss igen vart det mat, och sedan soffhäng. Har faktiskt inte spelat något på hela helgen =S Märkligt, haha. Men, jag har ju hela veckan på mig faktiskt. 


Denna söndag har inletts med däckbyte. Baby blev så fin, iaf mer praktisk. Ska ta tag i henne strax, måste rostlaga lite och pyssla om henne. Nu ska vi till Johnny en sväng och sedan antagligen till Sura lite senare i em. 


Ha en bra söndag, och morsdag allesammans. Och STORT grattis till den kommande lillan Marie & Richard!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards