emmeny

Alla inlägg den 2 juni 2012

Av Emelie - 2 juni 2012 21:50

Vilken vecka, men nu ser jag ljuset i tunneln så det är bara att härda ut.


I måndags hade jag VFU, lugn dag med lite experiment och matte. I tisdags var jag där på morgonen och vi fixade studentboken. Därefter fick jag rusa till stallet då veterinären äntligen kunde komma och vaccinera (jag ringde två veckor tidigare). Det gick ju undan och efter det vart det hem, skölja av sig och fara till skolan. Hade fysik men läraren var inte förberedd då det var meningen att vi skulle fått tentan och ställa frågor om den. Tokigt. Det var en rätt rolig lektion dock.


I onsdags försov jag mig men kom in till eftermiddagslektionen som var rätt bra, trots att även den var oförberedd av läraren. Efter det for jag hem, sedan ut till Michaela som bjöd på myseftermiddag. Vi tog en promenad och sedan grillade, entrecote med färskpotatis vart det. Sjukt gott! Till dessert vart det fruktsallad med vaniljcreme och vaniljglass. Det är nästan tradition nu med varannan onsdagkväll hos henne, och det hoppas jag vi fortsätter med =)


I tordags gjorde jag sista VFU-passet sedan vart det hem och börja med tentan. Usch. Men ja, jag tror att jag har allt i huvudet men det är egentligen bara att låsa in sig och skriva, skriva, skriva. 11-12 sidor ska den vara. 


Igår drog jag med Michaela och Oscar på äventyr, en liten utflykt till Kungsbyn. :) Vi hade en mysig förmiddag där med älgklappning och fika i ett mini-traktorskjul. 



Det var mysigt trots att det inte var det bästa vädret.



Eftermiddagen spenderade jag med plugg, och sedan åkte jag till Mary och tog ett pass i paddocken. Det gick hyfsat, men mot slutet var hon fin.



Idag har jag pluggat halva dagen, sedan ut i stormen för att ta in alla hästar. Det var tur att Monica kom och hjälpte till=) När alla kusar var inne for vi till Amsta i hopp om att se ett föl men istället hittade vi en massa gamla minnen. Det är som hemma därute fortfarande. Efter den nostalgitrippen hamnade vi hos syster som bjöd på kaffe och torra kläder. J och Anders kom och hämtade mig sedan, men Anders nya bil. Sedan åkte vi och åt lite och så for jag tillbaka till stallet.



Mary och jag tog oss ett pass i ridhuset ikväll. Det var en laddad tjej så jag körde lite tempoväxlingar, träningsvärk är att vänta imorgon! Nu ska jag gotta ner mig, eller om jag spelar lite. Who knows? 


Ovido - Quiz & Flashcards