emmeny

Alla inlägg den 10 juni 2012

Av Emelie - 10 juni 2012 16:38

Idag är det söndag och det har vart en ganska skön helg. 


I fredags jobbade jag och det gick utan några missöden, imorgon ska de ha genrep och brännboll. Hoppas att det inte regnar bara. Det blir en kort dag iaf, och det tror jag alla tycker är skönt. Åkte till mamma sedan och hon bjöd på lunch, mötte upp pappa på rondellen och käkade där. Sedan for mor och jag in till stan där hon shoppade lite blommor och sådant. 


Igår vaknade jag i hyfsad tid och J for iväg till Avesta med systersonen. Jag bänkade mig vid ps3an och körde några matcher. Efter lunch for jag ut till stallet och Michaela och Oscar kom och gjorde mig sällskap. Mysigt :) Jag har blivit attackerad av en förkylning. Inte alls kul, jag skulle ju sätta igång med träningen igen nu men får hoppas att den försvinner fort!


Igår eftermiddag bakades det bullar i stora lass, Js syster beställde ett gäng till sonens kalas och då passade vi på att baka några extra. Goda vart de iaf :) På kvällen åkte vi till Torshälla och lämnade dem sedan åkte vi och busade med Atos och Jessie ett tag. 


Idag var det upp med tuppen, eller nja men hyftsat tidigt iaf. Åkte ut till stallet strax efter åtta och så släppte vi ut Angel med Mary och Leffe. Det gick bra, men de tog sig en liten galoppvända så Mary flåsade en aning hihi. Det verkade rätt lugnt efter det, så jag tror det kommer gå bra. Efter stallet har jag inte gjort så mycket, är sjukt rastlös dock så funderar på att åka till syster. På något vis blir dagen så sjukt lång när man tar stallet på morgonen haha. 



Ovido - Quiz & Flashcards