emmeny

Alla inlägg under april 2013

Av Emelie - 5 april 2013 19:19

Jag är sjukt trött idag. Förmodligen är det väl omställningen till sommartid som gör det, kroppen är inte i sin normala rutin.

Igår var det skola igen och jag var oerhört motiverad. Faktiskt. Tills jordens mest överdrivet lyckliga lärare kliver in och med sprudlade entusiasm beskriver hur de svenska resultaten sjunker och sjunker. Ja, vi vet. Och det är katastrof. Men det är inte ett dugg motiverande för mig som blivande lärare att få höra om hennes möten med dåliga lärare. Nu ska jag sluta innan jag blir alldeles bitter.

Efter skolan gick vi en sväng på stan och sedan åkte jag hem. Jag tog det lugnt ett tag men när j slutat åkte jag ut till Michaela med min bil. Ica, hem och åt och sedan gick jag ut till stallet. Det var min riddag på Kashi och det gick strålande! En sådan fin liten tjej:-)


Imorse hade jag utsläppet och var så grymt trött. Orkade inte fixa med mat och mockning så jag tog det nu på em istället. Efter en lång powernap. Nu sitter jag i Michaelas kök och väntar på att j ska bli klar med hennes bil. Sedan ska jag väl trolla fram något mat när vi kommer hem. Eventuellt ett glas rött?

Av Emelie - 2 april 2013 22:58

Ja kanske? Det var ju nu en hel månad sedan sist. Har det hänt mycket? Mja en del kan man väl säga. Förhoppningsvis är våren i antågande, solen värmer iaf lite på dagarna men mer än så är det inte än. Mary och jag har gjort enorma framsteg, men den Pay n' ride som vi tänkte vara med på hoppade vi över. Lika bra kanske, vi var där och tittade och det var det mest oorganiserade jag sett. Vi har nya mål dock, men just nu njuter vi av det faktum att man kan rida ut.

 

 

I salen står nu mormors och morfars matsalsbord. Vi har i olika omgångar försökt packa ner och tömma deras lägenhet. Än är det inte klart, men snart borde den vara redo för lillasyster att flytta in i. Påskaftonen firades här. Mamma, pappa, lillasyster och bror med fru kom och åt med oss. Lika trevligt som alltid. Storasyster och hennes  upptåg var dock saknade. 

 

Nästa fredag ska jag på ännu en begravning. Ännu en kär familjemedlem som gått bort. Allt detta har verkligen fått mig att inse vikten av att ta vara på stunden och tillbringa tid med de man älskar. 

 

 

Denna dag har jag dragit med mig storasyster till Granngården för foderköp till Mary och sedan till Erikslund. Jag hittade mig en söt liten jacka på rea och två par leggings. Både en fika och middag på IKEA intogs också. Sedan tvingade jag med mig henne hit till gården, där hon fick jobba med att packa höpåsar åt mig. Lite kaffe på det och sedan körde jag hem henne. Nu väntar snart sängen, en ledig dag imorgon och sedan skola på torsdag.

Ovido - Quiz & Flashcards