emmeny

Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Emelie - 9 juli 2012 23:41

För den som är lite känslig när åskan går över taket och inte vågar ha datorn på är det ju sjujäkla bra med en sån här surfplatta:-)

Åskan slog till med besked för en timme sedan ungefär och gick nog ganska nära.

Annars har jag inte roat mig med så mycket denna måndagseftermiddag. Vi åkte till Skeppet och åt. Så nu kan jag även stryka kebabtallrik från min "eatable-lista". Bara att gilla läget och börja om från början. Efter maten blev det Ica och sen stallet. Kliade busan i hagen och fixade åt Rut. J släppte av mig hemma sen och åkte han till garaget. Jag har mest legat på latsidan:-)

Nu ska jag göra natt. Ska släppa ut hästarna imorgon så klockan ringer tidigt:-)




Av Emelie - 9 juli 2012 14:51

Ny vecka, nya möjligheter?

Jag vaknade tidigt imorse men ville inte riktigt gå upp och självklart somnade jag om. Vid tio vaknade jag igen. J ville in till stan, och tyckte vi skulle äta frukost där, så det gjorde vi. Frukosten intogs på Brynolf bagare, inte världens höjdare men det gick i. Därefter skulle J till swedol så jag gick till tati. Hittade inget kul, men provade ett par skor på skokanonen, skitsnygga! Men dom jävlarna var för stora! Storlek 36, hur är det möjligt?

Nu är jag iaf hemma igen. Tvättar lite så jag hamnade här i soffan under tiden. Ska väl ta tag i resten av hushållet strax, innan jag åker till stallet.

Ovido - Quiz & Flashcards