emmeny

Alla inlägg den 10 juli 2012

Av Emelie - 10 juli 2012 23:23

Efter mitt senaste inlägg somnade jag. Tog en redig tvåtimmars powernap:-)

När jag äntligen vaknade packade jag min väska, plockade fram sängkläder och så där. Nu tror jag att läget är under kontroll. Frampå eftermiddagen ringde syster så jag plockade upp henne. Vi for till systemet och till willys, sedan unnade vi oss en fika på Ikea. Därefter lämnade jag av henne, bytte bil och for hemåt. Blev varmkorv här hemma till kvällsmat.

När maten lagt sig åkte jag ut till Rallsta för att vattna lite blommor:-) De på utsidan ville nog knappast ha nå vatten haha. Åkte hem och parkerade vrålåket i garaget.

Resten av kvällen har spenderats med pyssel här hemma, disk och sådant. Men nu kallar nog sängen snart så jag orkar med att köra imorrn. Natti!

Av Emelie - 10 juli 2012 11:35

Hemma igen efter en morgon i stallet. Usch och fy för detta väder! Imorse när jag åkte var jag ju näst intill klädd för vintersport, 10 juli liksom. Nu ligger jag i sängen och försöker tina upp. Två katter turas om att rejsa över min mage.

Strax ska jag väl ta tag i dagen. Måste diska, plocka undan och packa. För imorrn far vi :-) men, en liten stund kan jag få ligga här.

Ovido - Quiz & Flashcards