emmeny

Alla inlägg under december 2011

Av Emelie - 16 december 2011 16:08

Det är fredag idag. Härligt. Mindre härligt att jag försov mig imorse. Men, super-Emelie kom i tid iaf. Arbetet var vi klara med strax efter ett, sedan har jag och Sandra promenerat runt på Erikslunds shopping. Har hittat ett par julklappar men är inte klar än. Nu inväntar jag Jocke vid Max. Lite mat är aldrig fel.

Av Emelie - 15 december 2011 23:20

Vad har hänt sedan sist? Jo, den stora kalabaliken har infunnit sig. Dvs en vecka kvar till jul. Detta innebär 6 skoluppgifter, massa julstök OCH att en stallplats måste ordnas - med flytt vid nyår. Det går bra nu.


Idag började dagen med ett besök på min partnerskola. Härligt att träffa barnen igen=) Det behövdes nu när skolmotivationen är så dålig. Sedan tycker jag att det är knasigt att man lägga termin två och tre utan vfu. Alldels för lång tid. Nåväl. Efter det lilla besöket åkte jag till Ica, köpte frulle sedan hem och väckte maken. Vi åt och sedan pluggade jag friskt till strax innan lunch. Då får jag ut till Rallsta för en lunchdejt med bästaste Michaela och Oscar. Vart kvar där fram tills fyra, tiden bara försvann.


Hemma igen blev det mer plugg. Två saker strukna från listan, bra där. Sedan tog jag mig en välförtjänt spelstund, gick flawless för första gången på mw3. Wooop. Åkte ut till stallet och pratade med Mary, hon var myssugen och hungrig såklart. Så hon fick lite av båda. Jag snodde dessutom åt mig ett bett, kan ju vara bra att ha. 



Imorgon är det heldag med kemi. Jag tror ju inte vi kommer sitta hela dagen dock, men vi skulle ställa frågor inför tentan och jobba på rapporten. På kvällen blir jag solokvist, då maken ska på hockey med jobbet. Får spendera den på bästa sätt.

Zzz

Av Emelie - 13 december 2011 15:41

Tisdagseftermiddag. Kemin gick smidigt, och vi fick sluta tidigare. Det tackar man ju inte nej till. Åkte hem, körde en match och sedan åkte jag tillbaka till stan. Mötte upp J på Max där det blev lunch. Han jobbar lite mycket så kvalitetstid är det ont om. Nu är jag lite trött, funderar på en powernap. Har egentligen en del att göra men det får nog vänta en liten stund.

Av Emelie - 13 december 2011 07:41

Ny morgon :) Första koppen kaffe är urdrucken, så nu är det väl dags att börja göra sig iordning. Det är en lite seg morgon känner jag. Tittar lite på luciatåget på Nyhetsmorgon och då blir man ju lite piggare.

Av Emelie - 12 december 2011 23:58

Efter förra inlägget fick jag besök. Två solstrålar kom och lös upp min dag <3 Michaela och Oscar. Vi fikade lite och pratade. Underbart mysigt. Resten av dagen har vart lugn, spelat lite och pluggat lite. Även om motivationen är lite dålig just nu. Förhoppningsvis kommer den snart igen. Imorgon ska vi iaf labba, det är ju alltid trevligt. På onsdag ska jag träffa studievägledaren också. Förhoppningsvis kan hon ge lite råd och reda ut lite frågetecken.

Av Emelie - 12 december 2011 12:02

Jag blir så trött. Här var man glad att man fått G på tekniken, men nu visar det sig att det kanske inte alls stämmer då läraren strulat ihop reslutaten på blackboard. Kul kul, bara att vänta och se tills resultaten kommer ut på studentportalen alltså. Som om det inte vore tillräckligt nu?


Annars då? Jo helgen har ju sprungit förbi. Lördagen var det ju fest för bror, mycket trevligt. Igår vart det sovmorgon och sedan hade vi fullt upp med en installation resten av dagen. Åkte till stallet ganska sent så jag passade på att kvällsfodra. Mary fick lite brodd under fötterna också, är ju inte optimalt väglag just nu :( 


Nu ska jag fortsätta med mitt evighetsgöra här. 

Av Emelie - 11 december 2011 01:38

Lördagen har nu passerat och vi har nyss kommit innanför dörren. Vaknade ganska sent (en välförtjänt sovmorgon) och tog det lugnt under förmiddagen. Vi fastnade framför en konstig film på tvn, men fick ju lov att titta klart. Efter det gjorde vi stallet och sedan fixade vi hem lite ätbart från Ica. Hemma vart det dusch, mat och fix innan vi for till Bror med familj för att fira hans 40års dag. Vi har haft en jätte trevlig kväll med släkten där. :) nu ska jag göra kväller så jag orkar med monteringen imorrn. Natti.

Av Emelie - 9 december 2011 23:40

Fredag hela dagen:) gick upp ganska tidigt idag med och rätt skönt var det. Jag spelade lite på förmiddagen och sedan åkte jag till åsby och åt lunch med Michaela och Oscar. Mysigt som alltid:) En liten stund efter att jag kommit hem åkte jag och J till stallet och sen affären. Hemma igen vart det multitasking på hög nivå, matlagning och bak av två sorters julgodis -samtidigt. När vi ätit och plockat undan bakade jag saffransbullar också, riktigt bra blev dem. Efter det intogs soffan och jag slog in lite paket:) Jag har haft en riktigt mysig fredag med andra ord.

Ovido - Quiz & Flashcards