emmeny

Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Emelie - 24 juli 2011 22:58

Just nu är jag fullt upptagen ska ni veta. Jag sörjer min ungdom. Den tar ju liksom slut om 62 minuter. Iaf om man ska tro staten och samhällsnormerna. Vart ju inte bättre av att jag för ett par veckor sedan fick ett brev från swedbank att mitt Visa Ungdom slutar att gälla from och med imorrn. Gammal ja.


Idag har det annars vart lugnt. Sov aslänge. Sedan tog jag hand om tvätt och lite så. Drack kaffe, degade i soffan.. och vips. Så var klockan eftermiddag. Jag åkte till mormor och morfar och fikade lite. Har inte sett dem på så länge så det var verkligen på tiden. Efter att ha fikat där åkte jag till pappa, mormor hade nå brev som skulle dit så då svängde jag förbi med dem. Tror pappa var lite sällskapssjuk, han har ju vart ensam sen onsdag. =) Jag vart kvar där en stund och pratade med honom. På hemvägen började det spöregna men det hann försvinna innan jag rullade in i hallsta.


Gjorde affären och på vägen ut stötte jag ihop med söta Michaela. ÅH vad glad jag vart! Hemma sedan vart det makens rallysallad sedan däckade jag med min huvudvärk en stund. Blä. Efter att ha legat en stund släppte det något så då for jag ut till stallet. 


Hästarna var inne så jag putsade lite på busan och så gav vi oss ut på en tur. Hon var mer vild än tam och steppade fram. Tokfian. 


Jaha, nu är det bara 27 minuter kvar...


Ovido - Quiz & Flashcards