emmeny

Alla inlägg den 31 juli 2011

Av Emelie - 31 juli 2011 22:38

Jag vaknade (läs blev väckt) tidigt, men lurade till mig lite extra sömn. =)


J drog med sig Johnny till Ica för att köpa frukost, men det blidde mer brunch. Baguette med grillad kyckling osv. Mycket gott. Jag var iaf inte bakis. Hann med att testa nya zombiebanan med grabbarna också. Svårt, grymt svårt.


Sedan kom Michaela och Annelie och hämtade mig och vi for och hämtade släpet. Michaela for till sonen en sväng medan jag och hennes mor packade in Marys grejer. Lastningen gick smidigt, sedan fick jag passa henne i släpet. Vi kom fram hela=) Fixade i nya stallet medan Mary fick bekanta sig med en ny kompis. hihi. 


Kom hem igen vid fem ungefär. Då hann jag med lite Search innan J kom och tyckte min bil behövde lite kärlek. Så min baby blev noga städad invändigt med dammsugning, avtorkning och fönsterputs. Sedan blev hon givetvis tvättad utvändigt med. 


Pausade inne en stund sedan vart det Ica, ut till Michaela en sväng och ut till stallet. Tog in busan och hon verkade nöjd med sitt nya hem. När vi kom hem var klockan närmare tio. Dags för lite mat då kanske? Käkade lite och så hamnade jag här. Nu ska jag sova. Mycket tidigt för att vara mig men efter två minst sagt intesiva dagar behövs det. Dessutom väntar jobb imorrn. 


Puss på er!

Av Emelie - 31 juli 2011 22:35

               

  Sötaste hattparaden i stan=)

   Man e ju inte lite ego. Men det får ni ta. =)

Av Emelie - 31 juli 2011 22:16

Fullt ös hela dagen vart det kan man säga. Fixade i lägenheten på morgonen/förmiddagen. Vid lunch for jag ut till Michaela för en fika. Hennes mamma hade också kommit. Vi satt en bra stund på altanen och gottade oss. Egentligen vart jag kvar alldeles för länge, iaf enligt den planering jag gjort tidigare. Men det var så mysigt att sitta där och samtala.


Vid tre rushade jag ut till stallet och gav busan avmaskingsmedel. Sedan rushade jag hemåt, plockade upp J och for till affären. Köpte en massa grejer och åkte hem. När vi kom innanför dörren insåg vi att kattsanden var glömd. Så jag fick rusha tillbaka till Ica och handla. Hemma vart det ilfart: kattsandsbyte, disk, dusch, hårfix osv. Men jag var minsann klar hela 2 minuter i 18. Så när det knackade på dörren var jag klar.


Hade en trevlig kväll. Och två av mina stora syskonbarn med respektive, överraskade med att komma. Jag blev så glad. Alla hade så roliga huvudbonader. =) Efter att ha vart här ett tag fick vi akut för oss att det var dags för pizza. Så vi väckte herren som somnat på soffan  och gick till Torino. Där blev det pizza och öl. 


Hemma igen åkte Emelie och Sara. Så jag, J, Johnny och Memmel gick upp en stund. J försvann in och somnade. När Memmlan åkt, städade jag undan lite grann, gav Johnny ett paket kakor och sedan gick jag också och lade mig.

Ovido - Quiz & Flashcards