emmeny

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Emelie - 25 juli 2011 23:35

Min födelsedag alltså...tänka sig =P


Jag vaknade tidigt. Innan sju faktiskt, men låg och drog mig en stund. Strax innan halv åtta eller så klev jag upp, satte på mig mina nya ridbyxor (de rutiga snygga, hihi). Åkte ut till stallet där kusarna nyss ätit sin frukost. Putsade av busan lite, tog på oss våra outfits och begav oss ut i skogen. Skulle bara ta en lugn skrittur var tanken men vi tog en helt ny väg, busan skötte sig trots detta så bra att vi galoppade också=) En lagom timme var vi ute. 


Hemma satte jag på kaffet och hoppade i duschen. Men när jag kom ut igen kände jag inte någon kaffedoft. Min kaffebryggare hade liksom sagt upp sig =/ Det var väl inte helt otippat, den var ju skitgammal. Som tur var hade vi den gamla perkulatorn kvar i skåpet. Så lite morgonkaffe fick jag minsann.


Dagen vart lugn sedan. Framåt lunch blev jag sjungd för (och hur var grammatiken här?) av Tom. Två gånger, han försökte få med en kör andra gången vilket hade varierat resultat. En stund senare spelade jag en del med D också.


När J kom hade han med sig fika. Stig kom över och vi fikade och så. Sedan for vi till sura och grillade med mamma, pappa o Milla. 


Nu är officiellt min födelsedag över. Lika bra det kanske. =P

Ovido - Quiz & Flashcards