emmeny

Alla inlägg den 14 september 2012

Av Emelie - 14 september 2012 22:47

Idag var det dags att lämna in uppsägningen av lägenheten och garagen. Känns oerhört spännande och samtidigt naturligt på något vis. Kommer säkert att kännas lite konstigt till en början men bättre kan det ju knappast bli. 200 kvadratmeter, gott om utrymme för oss och djuren :-) Nu längtar jag!!

Annars idag?
Jag och J åkte och köpte spån sedan vart det stallet. Mary och jag tog ett pass i paddocken och hon var mer nöjd med tempot idag:-) Sedan har vi slöat vid Tvn resten av kvällen.

Av Emelie - 14 september 2012 12:04

Går fortfarande kring i en dimma, orkar inte ta tag i något. Begreppet "glider omkring" har fått en ny mening. 


Igår blev jag iaf utlurad på en tur i skogen med Mary och hennes flock. Då fröken har stått ett par dagar plus att de är inne tidigare om eftermiddagarna nu, gjorde att det var en mycket pigg tjej. Vi tog oss igenom skogen och ut på en grusväg där vi skulle trava. Mary tyckte vi skulle galoppa och var mycket upprörd över gångartsvalet hos piloten. Vi kom hem helskinnade iaf.


J fixade min bil igår, skönt att den inte behövdes lämnas in. Och jag är ju nöjd så klart att jag har en bil att köra med. 


Nu ska jag återgå till mitt rensande, mycket att slänga! Snart kommer J hem så då får vi se vad vi hittar på. Borde iaf åka och reklamera kattmat.

Ovido - Quiz & Flashcards