emmeny

Alla inlägg den 25 september 2012

Av Emelie - 25 september 2012 23:00

Tittar lite på boondock saints 2. Inte riktigt lika bra som första filmen som är en av mina favorit filmer. Men, den suger alldeles utmärkt som kvällsnöje innan det är dags att sova.

Imorgon har jag utsläpp igen och Michaela skulle komma ut också :-) J är på väg att bli förkyld så får se om han jobbar imorgon. Jag hoppas verkligen jag klarar mig.

Av Emelie - 25 september 2012 21:22

Fick även hem ett nytt fodral till min iPhone idag, med fack för körkort och bankkort. Perfekt!

Av Emelie - 25 september 2012 21:20

Mamma och mormor kom ut till sis och fikade lite. Mormor förfärades av vargen jag hade till hund. Han var dock nöjd över att galoppera omkring på gräsmattan. Syster och jag kom på att vi ville spendera pengar. Så jag åkte hem, lämnade hunden, fixade stallet och åkte dit igen. Sedan intog vi erikslund.

Köpte jeans och ett gäng tröjor. J kom dit så vi åt vår middag på Ikea. En skön kväll med andra ord. Nu är kläderna till begravningen klara också.

Av Emelie - 25 september 2012 14:55

Just nu sitter jag hos min storasyster. Jag och Salle åkte hit medan bovärden gör en förbesiktning på lägenheten. Det är lite dubbelmoral tycker jag. Visst jag förstår helt och fullt att vi ska fixa de skador vi orsakat. Men, lägenheten var redan sjukt sliten och sunkig när vi tog över den och enligt protokollet står det; dåligt skött av tid. Hyresgäst. Det jag vill ha fram är alltså att vi blir tvungna att åtgärda även det som dessa orsakat. Hur tänkte de där?

Ovido - Quiz & Flashcards