emmeny

Alla inlägg den 20 september 2012

<3

Av Emelie - 20 september 2012 23:50

Underbara häst!! Jag har träget kämpat med att få Mary samlad, då hon har en tendens att sväva iväg i traven. Så i skritt och trav har vi jobbat tempoväxlingar, där målet var att få en så minimal förflyttning som möjligt. Det har vart kämpigt för henne naturligtvis och vissa protester har uppstått. Men BAM!! Nu ikväll så föll polletten ner, och med bara små små hjälper kom hon ner i den där microskritten. Så härligt! Nu vet jag ju liksom att vi är på rätt väg:-)

Av Emelie - 20 september 2012 22:13

Min syster och jag intog staden. Hon uträttade sitt ärende, vilket var mycket märkligt btw. Jag kan aldrig tro att det är effektivt att ha en sån "audition" för ett jobb. Måste ta mer tid än att låta folk skicka in ansökningar. Hur som, spännande att se.

Efter det tog vi en fika på systrarna Eriksson innan vi tog en sväng i affärerna. Jag hittade ett par skor. :-)

Tiden gick alltför fort dock så jag fick ila hem till mina pojkar.

Av Emelie - 20 september 2012 13:35

Dagens föreläsning; dramapedagogik och konfliktlösning. Kanske den bästa föreläsningen vi haft denna höst, men det säger inte mycket tyvärr då denna kurs verkar vara höjden av flum. Shit.


Just nu är jag hos min stora syster. Hon ska på äventyr så jag får glatt vara chaufför. :-) jag ska passa på att göra lite ärenden på stan samtidigt.

Ovido - Quiz & Flashcards