emmeny

Alla inlägg den 15 september 2013

Av Emelie - 15 september 2013 11:08

Mary och jag har tagit det lugnt denna vecka efter tävlingen. I tisdags tog vi en sväng om med Leffe och Rebecca på vallen. Hon fick jobba med gummisnodden så det skulle bli någon ordning så att säga. Vi joggade lite och galopperade (faktiskt i vettigt tempo). I onsdags vart det lätt longering. Hon var duktig och jobbade fint. En kvällspromenad som avslutning såklart.



I fredags blev det ridhuset. Jag försökte vara lite strukturerad men kände att vi höll på att braka iväg i kaos så det vart bus istället. Galopp på lång tygel. Då plötsligt lyssnade hon. Vi kunde ändra tempo, svänga och stanna -på bara vikthjälperna. Bra där! Hon var glad och jag var glad. Vi avslutade i skritt med lite sidepasses, slutor, öppnor och ryggningar. Duktig häst!

Igår blev det en spontan vilodag. Jag och Michaela spenderade morgonen som publik på dressyrtävlingen på Hallsta.


Imorse hade jag utsläpp. J hjälpte mig och det hela gick smidigt. Mary låg när vi kom in så jag kunde gå in och kramas lite, så mysigt! Idag ska vi hitta på något roligt. Barbacka kanske? Nu ska jag iaf gå ut och lunchfodra, är nog en och två som är hungriga!

Ovido - Quiz & Flashcards