emmeny

Alla inlägg den 29 september 2013

Av Emelie - 29 september 2013 23:21

Att jag inte är så pigg visar sig i mina sovvanor. Sjusovare var det ja. När jag väl vaknade var det inte många knop. Jag låg och drog mig en bra stund innan jag klev upp. Jag satte mig iaf och skrev lite på meritportföljen. Känns oerhört segt men vore skönt att få ner en del innan utkastet ska in.


Lukas ser till att matte håller sig på bra humör iaf.

Framåt eftermiddagen åkte jag och J till stan för att handla lite, sedan skulle vi en snabbis till sura tänkte vi. Det vart inte någon snabbis direkt. Mamma har börjat släktforska på J och det är rätt spännande. När vi väl kom hem vart det raskt ut till stallet då klockan närmade sig åtta. Det var lite svårt att mocka eftersom fröken ville gosa samtidigt. :-)

Då efterforskning var lite dagens tema och jag fått namnen på Mems mor och far av Michaela idag så googlade jag lite. Hittade hennes mormor och morfar, Och tror att jag hittade fadern med. Kul att se :-)

Av Emelie - 29 september 2013 00:06

Idag har inte vart någon bra dag. Jag tänkte att jag skulle vakna tidigt så jag kunde åka ut och se Rebeccas första tävlingsstart med Leffe. Men jag sov lite för länge. Det hade dock gott super för dem, en tredjeplats!

Jag hade det mindre aktivt. Spenderade förmiddagen och halva eftermiddagen i sängen pga. magen. Framåt eftermiddagen fick jag iaf på mig lite kläder och följde med J till E-tuna för att diskutera bilen. Nu är det ju klar så det är bara draperierna och fininställningarna kvar.

När vi kom hem gick jag ut till Mary. Hon fick avmaskning och sedan lite gos. Inne hos mig igen vart det kvällsmat framför brasan. Känns lagom när det är lite kyligt. Sedan vart det ett par avsnitt av top Gear.

Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar piggare.

Ovido - Quiz & Flashcards