emmeny

Alla inlägg under november 2011

Av Emelie - 24 november 2011 13:16

Jag tog en sjujäkla sovmorgon idag. Och då menar jag verkligen sjujäkla. Eftersom jag dessutom hade mobilen på ljudlös skrämde jag slag på J. Hoppsan. 


Igår kom Michaela och Oscar hit och fikade, och så lite mys så glad. Vilken liten goding han är den där rackaren =) Vi satt och pratade en stund, medan katterna skeptiskt stirrade. När hon åkte lade jag mig i soffan en stund medan J fixade mat. Resten av kvällen flöt som vanligt, gjorde stallet och hemma vart det lite spel sedan Grey's. 


Nu ska jag åka till stallet så jag förhoppningsvis en ridtur med busan med på film =) J möter upp mig där när han kommer från jobbet.

Av Emelie - 23 november 2011 12:54

Vad säger man? Nu är tentan skriven och det är bara att hålla tummarna att det gick bra. Kom hem för en timme sedan typ och åt lite köttsoppa men är fortfarande hungrig. Haha. Ska iaf ta det lite lugnt en stund nu med ena katten på magen. Sedan skulle nog michaela komma förbi. Mys.

Av Emelie - 22 november 2011 11:25

Har hunnit med att spela, starta en maskin tvätt, läst klart min ena bok, druckit fyra koppar kaffe och nu läser jag anteckningar.

Av Emelie - 22 november 2011 05:34

Jaha. Om man nu ska se det från den positiva sidan så är jag vaken, nackdelen är att det är sjujäkla tidigt och jag hade aningen svårt att somna inatt. Nåväl, god morgon då.

Av Emelie - 21 november 2011 23:11

Stallet vart inte så tidigt som jag planerat. När J kom hade han på beställning köpt med sig lussekatter, så med sådana, kaffe, tänt ljus och en filt vart jag så sugen att plugga. Eller ja, kanske inte sugen men det hjälpte ju med motivationen iaf.


Klockan var väl efter fyra nån gång när vi for ut till stallet. J hjälpte mig med stallet så kunde jag rida. Mary gick så himla fint idag. Jag vart så nöjd, alla gångarter lyckades vi med och hon orkade ganska bra :) Fina busan. 


Hemma vart det middag, falukorv och makaroner. Alldeles för underskattad mat tycker jag. Efter maten satte jag mig i soffan med min bok och J satte sig och spelade. Drack lite glögg och åt ännu en lussekatt. Efter att jag läst ett par sidor, ganska så många faktiskt, intog jag golvet i sovrummet och joinade min Clan. 


Nu har J lagt sig och jag har målat andra lagret på kryddhyllorna. Så imorgon åker de upp igen. Sedan återstår bara att se hur länge färgen sitter :P Nu ska jag undersöka lite spännande powerpoints innan John Blund kommer.

Av Emelie - 21 november 2011 14:28

Usch vad segt det går med pluggandet =/ Inte så bra, men jag får ta mig själv i öronen och släpa mig till böckerna. Däremot så är det ju inte så mycket att läsa, har man bara koll på anteckningarna och begreppen är det nog lugnt. Sedan är det nog mycket att reflektera och fundera kring på tentan. 

  



Jag sov lite för länge idag också. Inte okej. Kanske behövdes? Jag ska ta och läsa lite nu, och snart kommer maken med lussekatter åt mig. Woohoo. Ska nog baka i veckan om jag hinner, fick från Ica att man man fick en saffranspåse och det är ju tacksamt.


Mer idag då? Ska måla hyllplanen, så det blir klart. Sedan såklart stallet. Får se om jag hinner medan det är ljust eller om det blir imorrn vi tar bommarna ist. Vi får se :) Hade velat ha lite ljus så J kanske kunde filma medan jag red. 


Nej nu ska jag sätta på kaffe och inta läshörnan. 



Av Emelie - 20 november 2011 23:29

Eftermiddagen bara försvann. Jag spelade klart singelplayer läget på MW3, lite sorgligt så där. Sedan satte jag igång och började måla. Efter första strykningen åkte vi till ICA och handlade sedan hem och lagade hamburgare. Världens mest onyttiga burgare förmodligen, men ack så god. Diskade och slöade i soffan en stund. Innan stallet tog jag sedan andra strykningen på kryddhyllan och det vart så fint :) Har dock de två hyllplanen kvar.


I stallet stog busan och mumsade eftermiddagshö. Men efter lite övertalning följe hon med ut ur boxen för lite mys medan J mockade ;) Jag fixade i ordning henne och vi gick ut i paddocken. Hon skötte sig superfint :) Imorgon ska jag åka ut medan det är ljust så vi kan leka lite över bommar har jag tänkt.  När stallet var klart åkte vi upp till stora stallet och pratade med R o A. De skulle ner till lilla sedan så vi åkte dit igen och jag passade på att ta med lite grejer ner dit. 


Hemma vart det en välförtjänt dusch, och sedan soffan och dessvärre chipspåsen i högsta hugg. Tog ett par matcher Cod sedan, gick så där. Hade en riktig katastrof match och tyvärr är det dom man minns. Nu är det lite pluggtajm, som alltid på kvällarna. Sedan natti.

Av Emelie - 20 november 2011 13:35

Sitter och pluggar, teknikbegreppen till tentan. Hur kul som helst, not. Men lika bra att slå in dem i skallen så man är redo på onsdag. Hade tänkt spela en stund, men psn ligger visst nere. Då får man ju iaf en liten stund att läsa :p Ska ta tag i kryddhyllan om en stund, skrubbade av den igår. Så nu är den redo att slipas:) Sjukt förresten att jag bott i det här huset i fyra år nu. Det skulle ju bara vara temporärt.

Ovido - Quiz & Flashcards