emmeny

Alla inlägg under september 2012

Av Emelie - 23 september 2012 11:16

Jag har, på något märkligt vis, lyckats slå knut på mig själv. Ja, så måste det vara för jag har sjukt ont i nacken, ner på höger skuldra och ner i armen. Hoppas att det går över snart.


Igår valde vi blommor till begravningen, blir ett vackert skogsinspirerat arrangemang från alla oss barnbarn, med gran och kottar, vita rosor, johannesört, nejlikor och liljor. Efter det for vi till mormor en stund, hela högen. Hon vart nog lite snopen men tyckte det var kul att vi stormade in.


Idag ska jag läsa lite inför morgondagen, och i eftermiddag är det naturligtvis intag och kvällsfodring. Vi hade tänkt hoppa lite med får se hur det känns med armen  . Imorgon har jag utsläpp också, innan skolan. Det gäller att hålla igång.


BTW, tycker det är hög tid att uppdatera appen så att alla dessa buggar försvinner. Men å andra sidan är ju inte hemsidan i sitt bästa skick heller.

Av Emelie - 21 september 2012 21:01

Salle och jag var ute och busade och han roade sig med att balansera på stenar.

Eftermiddagen spenderades i stallet. Suss ville ha sällskap i ridhuset så jag och Mary tog oss ut dit. Jobbade lite över bommar idag. Avståndet var lite för stort egentligen för Busan men det gick ändå och i slutet var hon superfin! Så vi fick tom lite beröm :-)

Nu är det soffan som gäller resten av kvällen.

Av Emelie - 21 september 2012 14:56

Jag sitter på Torino och har nyss beställt en kebab med bröd. En lite sen lunch kanske, plus att min frukost inte var så mastig. Två bananer.

Nu är det iaf helg.

Av Emelie - 21 september 2012 08:21

Ska strax rulla mot skolan. Hoppas att denna föreläsning är något att ha, oddsen talar ju dock för motsatsen.

Idag är det äntligen fredag. Vad helgen bjuder på vet jag ännu inte, men jag ska försöka att packa ner lite onödigt iaf.

Jag har för övrigt rejäl träningsvärk i magen ;-)

<3

Av Emelie - 20 september 2012 23:50

Underbara häst!! Jag har träget kämpat med att få Mary samlad, då hon har en tendens att sväva iväg i traven. Så i skritt och trav har vi jobbat tempoväxlingar, där målet var att få en så minimal förflyttning som möjligt. Det har vart kämpigt för henne naturligtvis och vissa protester har uppstått. Men BAM!! Nu ikväll så föll polletten ner, och med bara små små hjälper kom hon ner i den där microskritten. Så härligt! Nu vet jag ju liksom att vi är på rätt väg:-)

Av Emelie - 20 september 2012 22:13

Min syster och jag intog staden. Hon uträttade sitt ärende, vilket var mycket märkligt btw. Jag kan aldrig tro att det är effektivt att ha en sån "audition" för ett jobb. Måste ta mer tid än att låta folk skicka in ansökningar. Hur som, spännande att se.

Efter det tog vi en fika på systrarna Eriksson innan vi tog en sväng i affärerna. Jag hittade ett par skor. :-)

Tiden gick alltför fort dock så jag fick ila hem till mina pojkar.

Av Emelie - 20 september 2012 13:35

Dagens föreläsning; dramapedagogik och konfliktlösning. Kanske den bästa föreläsningen vi haft denna höst, men det säger inte mycket tyvärr då denna kurs verkar vara höjden av flum. Shit.


Just nu är jag hos min stora syster. Hon ska på äventyr så jag får glatt vara chaufför. :-) jag ska passa på att göra lite ärenden på stan samtidigt.

Av Emelie - 18 september 2012 23:27

Jisses jag måste verkligen ta tag i läsningen. :-/ Imorrn!!

Idag tog jag sovmorgon, det var skönt. Resten av förmiddagen blev lugn och skön. När J åkte till jobbet tog jag ut Salle sedan for jag ut till Michaela för en fika :-) Vi tog en trip till Kolbäck och loppiset där men hittade ingenting kul. Jag åkte till stan sedan för att kolla foder. Hoppade in till syster en snabbis också.

Hemma vart det mat och sedan tog jag en vända med Salle igen innan stallet. Jag och Mary fick sällskap av Angel och Sara:-) Mary hade smetat in hela sig med lera.

Nu är det dags att lägga sig. Skola imorrn.

Ovido - Quiz & Flashcards