emmeny

Alla inlägg under november 2012

Av Emelie - 12 november 2012 23:05

Ja jag har fått en känsla för hur det kommer att bli, med stallet sådär nära inpå :-) Gud vad lätt att bara dra på skorna och lukta lite häst ett tag. Snart så, är det sådär nära på heltid!

Imorse försov jag mig men kom till skolan med hela 2 minuter till godo. Puh! Två matte-lektioner, rast, två NO-lektioner och därefter lunch. Sedan var skoldagen slut. Iaf för eleverna. Jag skrev klart deras NO-schema för kommande två veckor och sen var det ett möte innan jag åkte för dagen.

Rattade till Vallby 4 och plockade upp syster, sen rullade vi till huset. Visade henne runt och fixade kaffe. Efter vi fikat gick jag ut och fixade till Memsan. Hon var nöjd med tillvaron:-) Tog med mig sis och hämtade pizza innan jag körde hem henne.

Hemma igen vart det rensning och packning. Får se hur mycket jag hinner med imorrn. Nu är det tomt lite överallt.

Av Emelie - 11 november 2012 23:05

Jag hann iaf med ett pass på Mary igår, trots att det var så mycket annat som hände. Vi jobbade på lite efter de tips jag fick av Rebecca i fredags och hon gick riktigt bra!! Hon har en grym energi nu, det gäller bara att hon lägger det på rätt ställe. :-)

Är också glad och stolt över mina elever som vann(!) i lördags och nu ska till den skandinaviska finalen i Oslo. Fantastiskt!

imorgon är det dags för ännu en vecka på VFUn. Men de tävlande eleverna är lediga, så det blir nog lugnt :-)

Av Emelie - 11 november 2012 22:12

Nu är visst helgen slut. Och det är jag med. Som vi har jobbat! Eftersom sakerna inte hämtades i fredags hjälpte vi till att packa ner allt då second hand butiken kommer och hämtar ist. Packningen blev klar igår em. Nu står allt det i de båda hallarna i huset, plus i Js rum. Men alla andra rum står redo för oss. HÄRLIGT!! Men igår när klockan var nio var jag sååå trött. Vi åkte och köpte lite mat innan vi åkte hem till lägenheten och däckade.

Imorse vaknade jag av mig själv vid åtta. Det var riktigt skönt att vakna hyfsat tidigt och ändå vara utvilad. Vi klev upp, åkte ut och kidnappade våra hyresvärdar för en frukost på Ikea. Jag och J åt där igår med och de har minsann frukost-buffé!! Så vi gjorde en repris idag. Mätta begav vi oss hemåt igen och började städa köket. Vi fick ju en fri månad mot att vi städade. Så nu är köket rent och redo. Ikväll körde vi dit sängstommen också :-)


Det börjar närma sig:-)

Av Emelie - 9 november 2012 23:46

Dåliga nyheter först. Vi får skjuta upp flytten en vecka då firman inte tog alla saker. Så kan det vara.

Braiga nyheter; Jag och Mary red lektion för Rebecca idag. Fyyy fan vad kul. Vi fick kämpa lite men det ska man väl? Misstänker träningsvärk imorrn. Jag är så sjukt nöjd med dagens pass. :-)

Resten av dagen får jag återkomma till. Nu ska jag sova då jag nu är fruktansvärt trött.

Av Emelie - 9 november 2012 06:55

Så var fredagen här! Och jag är tröttare än någonsin. Det var grymt tufft att kliva upp imorse trots att J väckte mig. Blir spännande att se hur den här dagen blir.

Igår blev hallen målad och klar. Ännu ett rum att stryka från listan. Bara de två stora kvar nu och de får vi ju ta när vi är helt utflyttade. Det är bara att hålla tummarna för någorlunda väder imorgon :-)

Dags att sätta fart. Fram med kammen!!

Av Emelie - 8 november 2012 06:36

Imorgon är det äntligen fredag, jag längtar till sovmorgon. Det är bara att hoppas att jag får någon då vi...BAM BAM BAM.. Flyttar till helgen!! Äntligen!

I förrgår hade jag en lugn men lång dag i skolan. Det var några elever som stannade kvar för att få färdigt deras projektbeskrivning på Lego League. Halv fyra skickade jag hem de sista. På kvällen tog jag och Mary ett pass, duktigt tjej. Sedan tittade jag och J på Twilight, som jag inte sett förut. Den höll ju på rätt sent så igår morse var jag helt slut. Jag fick även resultatet på Begreppstentan. På något sätt lyckades jag få till ett VG!!

Gårdagens skoldag var bra. Åkte förbi hos mamma och pappa efteråt och lånade New Moon av Mathilda. När jag kom hem hade J slipat hallen. Jag bytte om och så åkte vi till stallet. Mary fick vila. Hemma vart det mat, och så filmen då.

Nu ska jag äta lite frukost och göra mig klar.

Av Emelie - 6 november 2012 06:28

Gårdagen i skolan gick bra, det var en lugn dag så där första dagen tillbaka efter lovet. Hela veckan blir nog ganska lugn, iaf för mig då fokus för eleverna ligger på att få klart till Lego League-finalen på lördag. De andra eleverna får ha lite andra lektioner istället så det blir nog bra. Jag borrade glasspinnar igår till tekniklektionerna nästa vecka, mycket ska man vara med om.


Jag kom hem ganska tidigt igår, och kunde som sagt passa på att borra lite. Tiden rann dock iväg så plötsligt var klockan nästan sex och jag behövde åka ut till Mary. Efter lite velande gav jag mig själv en spark i röven och sadlade. Hon var pigg, men det gick rätt så bra ändå. Hon kan ju den lilla damen. När jag joggade av var hon riktigt trevlig. Nya tag i em=) Hemma igen blidde det mat, och sedan inte så mycket mer. Man är rätt slut när man går upp före tuppen. 



Nu ska jag få i mig lite frukost och sedan skrapa rutor. Det var visst halt idag enligt rapport från maken. 

Av Emelie - 4 november 2012 22:49

Schwosch sa det, sedan var denna vecka slut. Den som skulle vara lite lugnare och jag skulle hinna med det jag inte hunnit, komma ikapp liksom. Men icke. Det har vart full rulle.

Ny vecka imorgon. Tillbaka i skolans värld. Jag skiter i det jag inte hunnit nu och tar en dag i taget.

Ovido - Quiz & Flashcards