emmeny

Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Emelie - 20 januari 2013 23:22

I fredags kväll samlades vi i familjen i stan för att äta en bit mat på Di Spagna. Så hade mormor sagt att hon ville ha det. Det blev en trevlig kväll med de nära och kära. När vi kom hem stupade jag i säng, väldans trött efter den känslomässiga dagen.

Igår vaknade jag i lagom tid men drog mig en stund. J fixade morgonkaffe åt mig så jag masade mig upp för att äta lite frulle. Jag donade lite här hemma på förmiddagen och efter lunch gick jag ut till stallet. Det gick rätt bra trots den lite kyliga luften, -24. Red Kashi först och det gick si så där. Hon och NV drog järnet genom ridhuset. Men det slutade bra iaf.

Efter ridturen tog jag en kaffe med min syster och systerdotter inne i mitt kök. När de åkt gjorde jag i ordning mat till mig och maken, ugnsbakad falukorv. När vi ätit gick jag ut och red Mary. Fick sällskap av Suss och Leffe. Mary blev riktigt fin efter en stund och då avslutade jag. Maken och jag kom spontant på att vi skulle hyra film så det blev en snabb sväng till ica. Expendables 2 fick det bli. Helt okej tycker jag allt.

Imorse var det inte lika kallt. Småstartade med lite pyssel här hemma. Sedan gick jag ut och gav hästarna lunchen. Jag hade ju intag och kvällsfodring idag som vanligt så jag hade bokat ridhuset däremellan. Tömkörde Mary över lite cavaletti och sedan ett litet kryss. Avslutade när det gick som bäst:-)

Nu har jag bäddat ner mig. Är ledig imorgon men har fullt upp ändå:) Ska rida ut på kashi med Rebecca och Leffe. Efter lunch ska jag och Mary sedan träna. Och mitt i allt kommer de och installerar fler element. Woohoo.

Ovido - Quiz & Flashcards