emmeny

Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Emelie - 22 januari 2013 21:31

Kursstart på matematiken denna förmiddag, så jag var uppe med tuppen. Tyckte jag var ute i god tid men fick ingen plats på studentparkeringen så det fick bli Willys. Lite kallt att gå men det gick bra.



Skoldagen blev kort, 45 minuter då den ordinarie läraren inte kunde närvara. Så jag tog med mig TJ och Emelie till stan. När de blev avlämnade så åkte jag till syster för en kaffe innan jag åkte hem. Jag började mocka och när två boxar vara klara kom Suss så vi gjorde i ordning i ridhuset. Lite travhoppning stod på schemat för dagen. Mary skötte sig superbra och det var så skoj! Är riktigt glad att jag köpte sadeln =)



Nu har jag gjort kväll, eller ja. Alla måsten är färdiga:) Nu kikar jag på lite mattetal och pratar med mamma. Blir en tidig kväll ikväll, ska ju upp till skolan imorrn med.



Av Emelie - 22 januari 2013 19:18

Igår gick jag upp i ottan. Fixade kaffe och åt frukost. Klockan åtta skulle nämligen Element-männen komma för att montera element i salen. Mycket riktigt så var de på plats ganska precis åtta. De tågade in och började rumstera. Jag passade på att smita ut i stallet. Höll mig därute större delen av dagen.

Fixade åt Mary och vid tio så hämtade jag och Rebecca in varsin häst. Hon skulle rida ut på Leffe och ville ha sällskap. Eftersom Mary inte är så där jätte glad över att gå bland otäcka stenar och anfallande träd så fick jag låna Kashi. Vi började i ridhuset en stund och sedan tog vi en sväng uppåt vägen:-) mysigt även om det blåste lite.

Efter turen gick jag in för att värma mig och äta lunch. Värmen hade dock försvunnit. När maten var intagen gick jag ut igen och hämtade in Mary. Vi hade lite träning för Rebecca. Det gick rätt bra. :-) Så nu har vi lite att jobba med. Jag vart kvar i stallet en stund till men vart lite frusen efter mina 6 timmar där ute.


När jag kom in igen var det dock bara 13 grader inne. Försökte värma mig med en katt under ett täcke men det hjälpte inte så mycket. J tände dock en brasa så jag bosatte mig vid den större delen av kvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards