emmeny

Alla inlägg under februari 2012

Av Emelie - 20 februari 2012 23:16

Dagen gick inte alls som planerat. Jag satt uppe till efter ett och skrev och den jädra skit texten kom iväg till urkund i tid, och somnade väl vid två. Jag vaknade till när J gick upp vid fem men somnade om. Jag vaknade av sista ringningen på väckarklockan men tyckte jag kunde ligga kvar två min till. KABOM. Försoven. Vaknade 20 över nio, fem minuter efter att lektionen börjat i E-tuna. Ajajaj. Stannade hemma ist, hade ändå inte vart så mycket kvar av lektionen när jag väl kommit dit om jag åkt.


Istället har jag pysslat hemma, städat ur garderoben och linneskåpet och sorterat och vikt tvätt, sånt onödigt ont. Imorgon ska jag minsann ta mig i kragen och gå upp i tid. Så därför blir det en tidig kväll ikväll, nattar typ strax. Kemi imorgon med roliga Lars, vill man ju inte missa i onödan. Nu har jag svamlat klart för ikväll, natti.


Late night studying.  

Av Emelie - 19 februari 2012 16:55

Är strax på väg ut till Mary. Vi får se vad hennes humör säger. Vart inte så mycket skrivet heller, noll inspiration = noll motivation. Får vänta tills pressen kommer smygande. Haha.

Av Emelie - 19 februari 2012 13:40

Fick sovmorgon idag och när jag vaknade hade J redan fixat färdigt med bilen. Känns skönt, nu är lite fin pyssel kvar men det hinns med. Det värsta är gjort nu iaf. Han åkte iaf till ICA och köpte lite nybakta frallor till frukost. Lagom tills vi ätit klart ringde Michaela och ville titta in en sväng. Så hon kom och tog en kopp kaffe och vi planerade en tripp till Stockholm i vår! Hoppas att vi får till det. för det vore bra kul.


Nu är planen att få till den här jäkla texten om Polhem, är inte alls motiverad. Ska nog ringa mamma och få lite tips. Hon är bra på sådant min mamma. 


Annars då? Det är söndag så det blir nog ganska lugnt. Stallet såklart men vet inte riktigt när. Hade planerat en tur ute, men det är väl isgata kan jag tro =/ Men texten först, sedan nå kul. Haha.


 

Bilder från igår.   

Av Emelie - 19 februari 2012 01:16

Vilken dag! Åkte till stan lite snabbt för att köpa bilgrejer plus förbi Ms garage. Skyndade oss hem och jag for till stallet. Skulle mocka lite snabbt men innan jag var klar hade alla hästar kommit in, utom lilla Mary. Gick och hämtade en glad tjej i hagen. Eller glad och glad, hungrig var nog rätt ord. Packade mat och sopade, sedan for jag hem. Tittade till J i garaget och han hade jobbat på så bra!!

Efter en snabb dusch åkte vi till sura. Hade mysigt. Åt gott, tränade hunden och tittade på melodifestivalen och sherlock. Åkte hem efter det och tog ett par rundor search. Nu är det mr Blund som gäller. Natti.

Av Emelie - 18 februari 2012 12:09

Jag sitter och skriver, insåg att arbetet om Polhem ska vara inne på måndag morgon så det var väl dags att sätta fart. Den ska ju inte vara så lång men bättre att ha det gjort. 


Jag skrev ett inlägg igår när jag lagt mig i sängen, men vips så var jag utloggad och inlägget borta. Så irriterande när det dessutom är så drygt att blogga från telefonen. Vart är den där appen egentligen? Ångrar lite nu att jag valde denna sida, verkar som andra är mer anpassade för mobilbloggande då man kan ladda upp bilder osv. 


Igår då? Jo vi for till Biltema och köpte lite grejer till bilen. Tittade in hos sis på jobbet och sade hej. Sedan rullade vi hemåt, bytte om och åkte till stallet. Fixade åt Mary och tog in henne. Eller ja, J tog in henne så hon passade på att stjäla lite kvällsmat på vägen in. Efter stallet åkte vi raka vägen till GDS-hallen vid OK. Bytte olja och filter. Hemma tvättades min lilla bil, både in och utvändigt. =)

     

       OljebyteRen och fin   


Efter det åkte vi och köpte mat. Var vrålhungrig då jag inte ätit sedan frukost och klockan var närmare sju. Åkte hem och J satte igång att byta bromsarna. Jag gick upp och pysslade lite i lägenheten, hängde tvätt och diskade lite. Sedan unnade jag mig ett glas vin och lite spel. Gick lite si och så. Men kul hade vi iaf.


Nu ringde J från garaget så jag lär väl byta om, vi ska hämta lite mer grejer på Biltema. Sedan ska jag ju ut till stallet och ta mitt lilla lördags skift. Hej och hå!

Av Emelie - 17 februari 2012 11:42

Helgen har kommit till vår lägenhet. J tog ut komp idag, han skulle ju jobbat fyra timmar annars men nu vart det långhelg istället. 


Inatt har jag sovit lite bättre men det gör fortfarande ont lite här och var =/ Så idag blir det lugnt. Vi ska väl åka till stan och hämta lite delar till bilen senare. Nu ska jag ta en dos värktabletter och en kaffe. Kanske hinner ta ett avsnitt till av Grey's innan J vill åka.

Av Emelie - 17 februari 2012 00:40

Nu är jag verkligen toktrött. Usch. Känns att det inte vart mycket sömn inatt. Klockan är ju en del också men ville vara uppe när J kom.

Efter förra inlägget åkte jag till stallet. Mary fick vila så fixade bara mat och box. När jag lämnade lunchhöet vid hagen tittade hon fram runt ridhusknuten så då gick jag in i hagen och gosade lite. Hemma åt jag resterna av min pizza och tittade på några greys avsnitt. Hittade äntligen en sida att streama från igen. Nu ska jag blunda och hoppas på sovmorgon. Natti!

Av Emelie - 16 februari 2012 10:27

Jag har gett upp den här veckan tror jag. Har knappt sovit i natt, ont som fan och det sitter i även nu. Kom upp i tid men insåg att jag inte vill utsätta mig för dagens skolbravader när det känns så här. 


Så jag stannar här. Under filten. Ja inte just nu då, nu sitter jag vid datorn för en gångs skull. Har letat efter delar till min bil =/ Kommer gå på en del, och det behöver köpas från en massa olika ställen. Drygt ska jag säga. Men nödvändigt för att jag ska få ha kvar min lilla baby ett tag till. En service med olja, oljefilter, tändstift, fördelarlock, rotor och nya remmar behövs plus nya bromsskivor och belägg. Billigt? Inte speciellt.


Nu ska jag läsa in mig lite på Polhem så jag får klart den texten. Som tur var hade mamma en Populär historia som jag tittade i av en slump, och där var han minsann med. 

Ovido - Quiz & Flashcards