emmeny

Alla inlägg under mars 2012

Av Emelie - 18 mars 2012 21:00

Det vart inga 11 timmars sömn, utan jag vaknade runt nio utvilad. Två lurviga killar knallade in i sovrummet och gjorde mig sällskap också. Mysigt värre. 


Förmiddagen vart dock oerhört seg, kom mig inte för att göra någonting. Satt i soffan och drack kaffe ist. Men vid ett åkte jag ut till Busan. Vart ett litet pass i paddocken idag, och trots ett sjujäkla humör så gick det strålande. Eller kanske just på grund av hennes humör? Skrittade av i skogen sedan, och det var lika skitläskigt som sist fast vi höll oss i utkanten. 


Hemma vart det dusch och mat, sedan damp jag ner i soffan igen. Latfia. Åkte dock till sura strax innan 6. Fikade lite och pratade och har nyss kommit därifrån. Så nu har jag förberett lite för imorgon då jag äntligen får komma ut och träffa barnen igen. Mycket spännande! 


Ludde var så duktig idag=)  

Av Emelie - 18 mars 2012 01:21

Intaget i stallet gick ovanligt smidigt, tog in hela tre hästar. Haha tio mindre än normalt. Fick lite hjälp på traven också och de flesta reds eller var på träning/tävling. Efter insläppet åkte jag och J till city gross då Mary behövde lite mat. Skönt att slippa bära på en 25 kg säck själv. Kom på att syster slutade jobbet precis då så vi ringde och sa att vi hämtade henne. Så vi åkte hem till henne och fikade. Och jag fick mat också.

Fick även en låda till loppiset. I den hade hon packat lite kläder, och det mesta av dem snodde jag:) Det ringde när vi fikade som mest, så jag behövde inte åka och kvällsfodra, utan svängde bara in med maten. När vi kom hem igen pysslade jag i sovrummet och sedan blev det cod. Gick hyfsat bra ikväll. Lite tråkigt att det strular för clanen, då de delat Europa och USA. Förhoppningsvis kanske detta ändras, men just nu är det väldigt tråkigt. Annars är elite-matcherna en rolig ide där man kan vinna fina priser. Vi får se helt enkelt.

Nu är det sängen som gäller. Inga elva timmars sömn denna natt, tack!

Av Emelie - 17 mars 2012 14:35

Jag somnade inte under filmen igår utan såg klart minsann. Gick och lade mig vid ett och sov i elva timmar. Behövde nog det. Det är ingen höjdardag för mig idag. Ont i hela kroppen och mensvärken from hell. Inte kul alls. Jag har iaf fått i mig kaffe och lite smörgås.

Nu har jag tänkt byta om och fara ut till stallet. Intag och kvällsfodring. Hoppas att det går smidigt men det brukar det ju göra. :)

Av Emelie - 16 mars 2012 22:36

Den där tråkiga debatten gick väl rätt okej och vi var färdiga vid två så det var skönt. Nu är det VFU som gäller. Ska bli så skönt att komma ut igen. När jag kom hem från skolan somnade jag på soffan, jag var så fruktansvärt trött. Åkte till stallet och ICA när jag vaknat, sedan blev det tacos. Nu har jag rotat på en film. Kommer nog somna igen :)

Av Emelie - 15 mars 2012 19:14

Det var segt att gå upp imorse, men jag pallrade mig upp i tid iaf. När man väl kommit ut så är det himla skönt att vara i stallet på morgonen. Det gick smidigt att få ut alla hästar idag med, och när de var ute tog jag mig en liten kaffepaus. Efter det tog jag tag i resten av bädden. 6 skottkärror senare var den borta. Puh. Vilket styrkepass, men skönt när det var klart. Lagom till fodringen började det droppa lite från himlen så jag sprang och klädde på Mary igen. Hon fick ju gå ut naken då solen sken på morgonkvisten.


Åkte hemåt och lade mig på soffan, ville sova men det gick inte. Vilade iaf en stund sedan åkte jag ut till Michaela där även vår hovslagare var. Finfika blev jag bjuden på minsann, både rulltårtsbakelse och paj!! Man blir bortskämd. En glad liten kille var med på kafferepet också. 


Efter den mysiga eftermiddagen där begav jag mig hemåt för att ta tag i plugget, men usch så tråkigt det är. Men, jag ska köra hårt nu en stund sedan belöna mig själv. =)

Av Emelie - 14 mars 2012 22:14

Gårdagen i skolan var rätt trist, ett klart meningslöst studiebesök och virriga lärare. Känns som man fått nog av det nu, att ingenting är bestämt utan det ändras hela tiden. Eftersom läraren dessutom valde att ha en föreläsning hon redan haft så drog vi tidigare jag och Veronica.


Resten av dagen blev ganska lugn. Spelade, åkte till stallet och till syster för att se hennes nya soffor.



Imorse var det utsläpp i stallet. Kom dit vid åtta, och strax innan nio var alla kusar ute. Fick lite hjälp dock så det var tacksamt. Satte igång att skala av Marys bädd så halva är borta nu iaf. När jag stod där och pysslade kom Michaela och Oscar med smörgås till tanten, vilka hjältar!! Vi satte oss i solen och drack kaffe och tittade på hönorna som spatserade på stallplanen. 


Hemma vart det ett litet mellanmål och sedan lite plugg. Hann såklart med ett par matcher också och nu är ett nytt band startat. Se där ja. Hyfsat gick spelandet idag, vann de flesta matcher. Nu ska jag göra mig klar för sängen, vart grymt trött och jag har utsläpp imorgon med. Natti natti.

Av Emelie - 13 mars 2012 06:43

Tidig morgon idag, men jag är iaf uppe och hoppar. Typ. Kaffet  väntar på mig och jag har nyss skrivit ut vägbeskrivningen så vi kommer fram till värmeverket. Jag kan inte påstå att jag är så himla entusiastiskt men det verkar ju bli skönt ute så man får väl se det som ett tillfälle att slippa sitta inomhus.


Jag undrar om jag ska inviga mina nya skor idag? Kanske får stoppa med ett par extra skor ifall jag får skavsår. Nu ska jag ta kaffe, och sedan avfärd om en halvtimme. 

Av Emelie - 12 mars 2012 22:52

Gårdagen spenderades med plugg till största delen. Jag skrev klart biologirapporten och skickade in den. Skönt att ha struken från listan. Det är ändå en hel del saker kvar att göra. Åkte till stallet framåt kvällningen och pysslade om Mary sedan rullade jag ut till syster och tog en kaffe. När den var slut kom vi på att vi skulle åka till maxi. Så hon, yngsta systerdottern och jag packade in oss i bilen och for. Vi flummade omkring där en timme och ute igen tog vi två varv på parkeringen med Sean Banan på högsta volym. Är man udda så är man!

Idag var det skola, dags för nytt tema. Energi. Förmiddagen masade sig förbi och jag åkte hem. Spenderade ett par timmar i godan ro innan jag åkte till Mary. Blev ett litet pass i paddocken idag. Vi badade vattenpöl, gjorde sidepasses och skrämde rådjur. Duktig tjej idag:) hemma lagade jag mat, åt och dök in i cod. Har inte spelat på hur länge som helst. Riktigt kul var det, skönt att vara tillbaka.

nu är det god natt, ska upp vid 6 imorrn bitti.

Ovido - Quiz & Flashcards