emmeny

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av Emelie - 3 juni 2011 21:34

Fredag idag, fast mer som lördag. Klämdagar är bra, bara att inse. Somnade jädrans sent igår, klockan var väl si så där halv fyra. Vaknade imorse av något, antar att det var Js mobil som ringde. Bestämdes träff med Johnny i stan efter att vi ätit frukost.


Vi åkte till Erikslund och Djurmagazinet. Skulle hjälpa Johnny att välja mat till kissen men kom därifrån med en klätterställning till våra pojkar också. =) Grabbarna blev så nöjda. Den gamla fick Johnnys katt. 


Vi har ätit hamburgare och just nu suger vi i oss lite öl. Trevlig fredag på er!

Av Emelie - 3 juni 2011 01:40

     

 
Av Emelie - 3 juni 2011 01:26

Det vart en toppen torsdag idag. Lillsyster kom hit och vi packade iväg oss till Strömsholm. Fick dessutom sällskap av Camilla & Fanny. Det var lite oroligt väder en stund men det bättrade på sig som tur var. Solen tittade fram tom. Vi satt mest och tittade på hoppningen, hade gärna velat se lite av dressyren också men det blidde inte så. Vi kikade lite i mässtälten också och jag köpte två schabrak till Mary. Värsta billigt. Jag vet inte hur kvaliteten är förvisso, men den är ju inte så värst bra på hööks heller. 


Jag tog med syster ut till stallet sedan där vi kikade till busan i hagen. Hon hade fått hjälp att klä av sig flughuvan igen, men den låg inte så långt bort. =)


Åkte till sura sen och hann med en liten fika och lite hundträning innan hemfärd. Hemma hade maken städat och pysslat. Duktiga han=)


Kvällen har mest innehållit spel. Vart först lite cod sedan Bc2 och Robbin kom också. Han ägde som vanligt.



Ovido - Quiz & Flashcards