emmeny

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Emelie - 13 juni 2011 22:54

jag har valt att stanna uppe tills hjärtat kommer hem. För det första är jag alldeles för i farten efter att ha jobbat kväll för att kunna sova, för det andra har jag inte ätit sedan vår sena frukost (och hjärtat tar med sig McDonalds tror jag) och för det tredje så vill jag krama karln innan jag somnar. 


Jobbet har gått bra, efter nån timme var det som jag aldrig vart borta. Trots att det gått 2 år sedan sist. =) Nu är jag dock jäääkligt trött i fötterna, är inte van att stå och gå en hel dag. Har verkligen inte suttit sedan dagpersonalen gick hem vid fyra. Ovanan känns.


Nu hoppas jag maken anländer snart. Min mage vråålar!

Av Emelie - 13 juni 2011 10:22

Igår beslutade jag mig redan tidigt att inte göra ett dugg. Det var söndag och dessutom min sista sommarlovsdag på några veckor. Så dagen spenderades med cod mest. Hjärtat var också med. Hann nästan till lvl 38 igår, vilket hade inneburit att jag fått tillbaka mitt favovapen. Men kom iaf halvvägs på 37. Sista matcherna spelade jag med Johnny och Lee. Jag pratade såklart engelska med Lee. Men av någon märklig svarade jag även på engelska när Johnny sade något. Mycket märkligt =)


Mot kvällningen åkte jag ut till Michaela. Där var hennes mor på besök, så inte mindre än tre glada hundar kom farande, väldigt myssugna hundar ska tilläggas. Vi pratade lite och hade oss i köket, jag blev bjuden på glass och kaffe. Efter en stund där i mysigheten for jag ut till busan.


När jag kom hem hade min konsoll blivit ockuperad av mr R. J satt i vardagsrummet han. Vi spelade lite bc2 ihop, jag o R sedan. Jag var grrrym. ;-)



Idag är det första jobbdagen. Jag börjar om två och en halv. Ska bli riktigt kul faktiskt, men jag måste erkänna att jag har lite ångest för hur jag ska lyckas kliva upp imorrn när jag måste vakna innan 6. Det lyckas säkert, men det vore ju bra om jag inte väckte J under tiden haha. Han och jag kommer knappt se varann fram tills onsdag kväll. Han sover när jag åker och jag lär (bör) sova när han kommer hem.

Ovido - Quiz & Flashcards