emmeny

Alla inlägg den 27 augusti 2013

Av Emelie - 27 augusti 2013 23:28

Det blev nästan en ingenting-dag idag med. Nästan. Jag tog sovmorgon i morse, det var inte helt välförtjänt men rätt skönt. Min syster ringde och undrade om hon fick komma över efter lunch då hennes karl skulle åt det här hållet. När hon dykt upp drack vi kaffe och dividerade om ingenting. Sedan åkte vi till Åsby för att glo på saker.

Jag kan inte begripa att folk köper vissa saker, dessutom till ett sjukt överpris. Vissa saker är givetvis värda priset men mycket är det inte. När vi tittat klart på inredningsdelen gick vi ut. Och jag fantiserade om en rosenträdgård. Det vill jag ha i framtiden, om man nu har tid att sköta en sådan. Rosor vill jag iaf ha, av olika sorter.

Vi skippade att fika där på Åsby utan åkte till Ica och köpte fikabröd och for hem till mig igen. Sedan fixade jag stallet snabbt och körde hem henne igen.

Väl hemma fick jag lov att skruva högtalare. Mina 6x9:or hade sagt upp sig. Redan. Efter typ 3,5 månad.


De pallade inte trycket kan man säga.

Av Emelie - 27 augusti 2013 23:12

Ååååh _ _ _ _ _!! Mitt inlägg försvann :-( Jahopp, vi börjar väl om då...

Igår tog jag och Mary ett dressyrpass i paddocken. Hon skötte sig riktigt bra största delen, trots att hon var superladdad och pigg. Det vart aldrig okontrollerat utan inom rimliga nivåer. Ett par gånger hon upprörd, så där som bara fröken Andersson kan, men det gick över lika fort.

.


Hon var toksnygg i sitt nya pannband och tyglarna var helt perfekta!!

Idag fick hon springa i snöre. Det var länge sedan jag longerade henne nu (dåligt) och jag ville att hon skulle få jobba på övergångarna trav-galopp och galopp-trav utan mig på ryggen. Hon skötte sig fint, förutom att hon har liiiite svårt att lyssna när det blir dags för avsaktning. Galoppen var iaf fin, inget fasligt Yeehaa-tempo, utan mer behagligt faktiskt. Det tar sig :-)

Vi avslutade med promenad runt gården.

Ovido - Quiz & Flashcards