emmeny

Alla inlägg den 30 augusti 2013

Av Emelie - 30 augusti 2013 09:21

I mitt liv är det stora kontraster. Å ena sidan är det stallet och livet på gården, å andra sidan är det skolan. Emellan där, eller vid sidan om, har vi det andra. Och mellan alla dessa delar är skillnaden stor.

Igår var jag klädd i pyjamas fram tills ett, bara för att jag kunde. Sedan fick jag ett sms från min syster som ville ha hjälp att möblera om. Jag for dit och vi spenderade två timmar med att snurra runt möbler i vardagsrummet tills det såg ut som det gjorde innan vi började. Time well spent, så att säga.

Jag drog med mig henne till Maxi sedan för att handla lite. Sedan åkte jag hem och gjorde stallet. Efter ett tag ringde J och jag mötte upp honom och grabbarna i garaget och så åkte vi och åt pizza. När vi var klara och
tillbaka i garaget spenderade vi kvällen med att måla golvet i en Honda crx. Så kan det gå.

Av Emelie - 30 augusti 2013 09:12

I förrgår hade Mary och jag ett mycket bra pass. Kort men bra. Inget tjafs och inga tjurrusningar. Jobbade lite med tempot i galoppen, konstigt nog känns det som att vänstergaloppen är starkare än höger nu? Hon skötte sig iaf exemplariskt, med fina lugna övergångar till trav. Så då fick det räcka och vi skrittade av runt gården.


Igår fick hon en vilodag. Jag kom hem sent och jag tycker nog att hon förtjänade det :-)

Ovido - Quiz & Flashcards