emmeny

Alla inlägg under juni 2011

Av Emelie - 23 juni 2011 05:55

God morgon allesammans. Har vart vaken en stund nu men låg och drog mig några minuter innan jag klev upp. Man vill liksom inte kliva upp när klockan står på fem =/ Nu åskar det också, hoppas vädret bättrar på sig till eftermiddagen.

Av Emelie - 22 juni 2011 21:18

Igår var det kvällsjobb som gällde. Den flöt förbi utan större beskymmer. Åkte hem och då var R här, satt och pratade en stund innan han for och hjärtat gick och lade sig. Jag lade mig strax därefter, då jag bett J att väcka mig innan han for imorse. 


Så innan fem vaknade jag idag. Var ganska pigg ändå måste jag säga, men tyvärr har sömnen inte vart den bästa =S Drömde en massa tok. Men, jag var iaf rätt pigg där på morgonkvisten så det är det viktigaste. 


Efter jobbet åkte jag till Michaela som bjöd på lunch och fika idag med. Lyllos mig!! Hon åker ju på semester så det var bäst att passa på. Efter en skön eftermiddag där åkte jag ut till busan i stallet. Vet inte vad som hänt där men grimman var trasig och det var två grimskaft med till hagen.. skumt. Hon följde så snällt med tillbaka till stallet och sedan tog vi oss ett pass i paddocken. Det gick så fantastiskt bra!! Toppen toppen. Efter att ha svettats ett tag i paddocken skrittade vi en sväng innan hon fick svampas av lite. 


Åkte förbi ICA och köpte bröd på hemvägen sedan till skeppet där jag sprang ihop med mamma när jag parkerade bilen. Lillasyster var ute med bilskolan så mamma väntade in henne. Under tiden gjorde hon mig sällskap i pizzabeställandet. Åkte hem med inköpen sedan och strax efteråt kom maken hem. 


Nu insåg jag nyss att jag måste hämta mina stuffs i bilen =S Skit då.

Av Emelie - 20 juni 2011 22:40

Igår hade jag skrivit ett inlägg om helgen. Inte så intressant, men ändå.. och lagomt till jag precis ska klicka på publicera så startar datorn om sig, uppdatering. Så ovärt. Anywho... Jobbet i helgen har gått bra. Men det är tufft med så massiva pass.


Idag tog jag mig lite sovmorgon, vaknade strax efter nio. Sedan tog jag mig lite kaffe och ett par matcher innan jag ringde Michaela och bestämde dejt. Duschade och begav mig dit. Lagom när jag stack ut näsan började det såklart hällregna, men det gick ju över snart. Michaela bjöd på en mumsig lunch, kasslergratäng med ris. Och sedan lite kaffe och chokladpudding. Mums!! Så himla mysigt att sitta där och prata om allt och ingenting.


Jag for hemåt och tog en paus på affären, bestämde lite snabbt att det skulle bli pannkakor ikväll. Med jordgubbar och glass, det är ju trots allt sommar. =) Och så blev det.


 

Vi fick dessutom middagsbesök som säkerligen åt 10 pannkakor alldeles själv, fort gick det också. 


Efter maten for jag ut till stallet och lämnade grabbarna med varsitt ps3. Jag knatade och hämtade kusen, sedan satte jag upp när jag hittat en lämplig sten så tog vi en barbacka promenad i kvällssolen. Så skönt. Efteråt skulle jag lämna rapport till Michaela men hade ingen mottagning så stannade till där på hemvägen istället. 


   Söta Michaela hade lämnat ett litet meddelande på sin griffeltavla =)


När jag kom hem trodde jag att hjärtat skulle vara vaken men han hade visst somnat =/ Tur att jag börjar sent imorrn, då får vi iaf träffas när han slutat. 


Nu ska jag strax också göra mig redo för sängen. =)

Av Emelie - 17 juni 2011 17:39

Fullt ös hela dagen. Vart tar tiden vägen? Jag vaknade vid åtta men somnade om så det blev en riktig sovmorgon. Bäst att passa på liksom. Maken och katterna väckte mig sedan, mysigt. Blev inte så nöjd över att regnet stod som spön i backen dock. Efter att ha duschat, ätit frukost och kramat maken när han for, gjorde jag mig iordning. 


Rullade sedan iväg och plockade upp TJ. Vi poppade "Lipstick" i bilen så det gick lite fort. Jag måste erkänna att låten är grym, iaf när man kör. Verkligen en uppiggare. Vi parkerade i punkt och begav oss ut på jakt. Efter ett par timmars letande hade vi ett komplett survivalkit. 


   Detta kommer det att innehålla. Askul tyckte vi iaf.


När vi kom tillbaka till bilen fick jag lov att slita av mig skorna. Så jädra ont hade jag. Det var inte helt lätt för oss att komma ut från parkeringshuset, haha. Tur att man är flexibel. 


På hemvägen for jag förbi en bekant bil, det var mammas. Hon och syster var på väg till Åsby tydligen. Så de kom förbi och fikade när de var klara där. En liten stund efter att de anlänt kom maken hem, och han hade med smörgåstårta till mig. Sååå gott. Så jag har nyss tagit mig en bit, vilket nu resulterar i massiva magsmärtor. Men vafan, det var det värt.

Av Emelie - 17 juni 2011 01:12

Ett sista innan jag somnar då. Imorrn ska jag och TJ ut på äventyr, mycket spännande kommer det bli. Vi ska nämligen på presentjakt. Inga vanliga everyday presents här inte utan dessa ska skickas till de som skickade den gudomliga Cadburychokladen till mig. De förtjänar att få något helt svenskt tillbaka.TJ ska dessutom fixa min header till bloggen, tusen tack!

Av Emelie - 17 juni 2011 00:02

Bara för att skriva ännu mer så skrev Salles matte att hon köpt hus i Spanien som vi mer än gärna fick låna. Hoppas bara karln är sugen på en tripp till Torrevieja nästa sommar. Vem är annars sugen? :D

Av Emelie - 16 juni 2011 23:52

Haha jag glömde totalt, spelade S&D med Harry och vi babblade på som vanligt. Hade alla mickar på i lobbyn så började snacka med en amerikan också, som trodde jag var från england för min engelska var så bra=D Haha, egoboost. Jag blev ganska imponerad när han visste vad Sverige var för något, men det hade sin förklaring då han höll på Detroit Redwings. 

Av Emelie - 16 juni 2011 23:30

För en liten stund sedan kom maken hem. Han stormade in och meddelade att han sett "en gigantisk råtta i trappen". Uuuuh, otrevligt. Men lite spännande också, så jag och maken gick ut för att se "den gigantiska prylen" men då var den spårlöst borta. Märkligt, men de kan ju konsten att ta sig in i pyttesmå utrymmen.


Jag har iaf haft en hysteriskt rolig kväll. Jisses så galet det kan bli ibland. 

Ovido - Quiz & Flashcards