emmeny

Alla inlägg under juni 2011

Av Emelie - 11 juni 2011 00:28


Jag blev väckt av min make som ringde. Klev upp lite motvilligt tills jag insåg att idag var den 10:e, vilket innebär release av Escalation och dubbel XP. Så jag började dagen med att ladda ner mappacket, nörd som man är. Sedan fixade jag kaffe till mig. Spelade ett par timmar med de engelska boysen (om man nu kan kallas boys när man har vuxna barn och barnbarn :S) Anywho.. Tyvärr är banorna just nu perfekta för campers och snipers. Det ändrar sig säkert när folk känner sig hemma på dem. Spelade dem inte så mycket imorse men tagit ett par vändor med hjärtat nu ikväll. Om folk bara rör sig så gillar jag dem. =P

Av Emelie - 9 juni 2011 22:49

Nu nojar jag, usch. Jag hade då shorts och foppatofflor till stallet idag, inte helt smart. Hade förresten samma igår... :S Anywho, så måste man vada i en halvmeter gräs för att komma till sommarhagen. Så, nu har jag fästingnojja. Kliar överallt. Kan inte duscha heller då hjärtat sover =/

Av Emelie - 9 juni 2011 22:15

Vart tar dagarna vägen egentligen? Snart är denna vecka också slut. 


Jag vaknade av mig själv innan klockan var åtta. Mycket imponerad av min bedrift. Fixade lite tvätt och så, spelade ett par matcher -Prestige 7(!), och sedan pratade jag ihop mig med Karolina von Knopp. Så hon gjorde mig sällskap till stan. Jag dansade mig iordning och for till henne. Hann med en tur på IKEA, mitt första btw, City Gross och Blomsterlandet innan vi åkte hemåt igen. Men, innan hemfärd hamnade vi på loppisen på Bäckby. Den stora, där man kan hyra bord. Där var det ett väldans drama som utspelade sig, så vi flydde fortare än kvickt.


Jag släppte av Kakan vid henne och rullade hemåt. Väntade på parkeringen tills maken kom, så han fick hjälpa mig in med blomjordssäcken. Hade ju lite annat att släpa på med. Jag köpte bland annat två amplar och blomster till att hänga på balkongen=)


Jocke hade inhandlat grejer till ACn men de passade inte riktigt så jag hann bara in och pusta innan han kom på att vi skulle storhandla. Så jag skrev inköpslista och så for vi till stan igen.


När vi kom hem igen kom även R på besök. Jag packade undan varorna och borstade sedan potatisen. Sommarmiddag idag=) Åt och så spelade grabbarna lite medan jag plockade undan, sedan for R hem och jag åkte ut till stallet och pysslade lite. Släppte ut dem för natten innan jag åkte hemåt igen. När jag kom hem hade hjärtat redan somnat =/ Nu ska jag sitta och fantisera vad jag ska göra med min nytillkomna rikedom, skatteåterbäringen.



Imorgon blir det väl fullt ös igen då vi ska på studentfirande =)

Av Emelie - 8 juni 2011 23:29

Det blidde en tur till affären. Insåg att det var en del som fattades. Så jag for dit och inhandlade lövbiff, champinjoner och grädde bl.a Detta fick bli middag tillsammans med lite spagetti. 


Efter att vi ätit åkte vi till återvinningsstationen och lämnade kartonger, sedan skickade vi tillbaka vår gamla digitalbox då jag hämtade ut den nya vid det tidigare besöket på ICA. När vi landat på parkeringen bytte jag bil och åkte ut och gjorde Michaela sällskap i stallet. Mös med busan i rasthagen och tvättade av henne lite innan hon fick komma in och mumsa morötter. 


   Sommarkväll på väg från stallet.


Den nya kompisen i sovrummet. Dock så är den ju inte parkerad på det där viset nu.  

Av Emelie - 8 juni 2011 17:47

Hittills idag har jag hunnir med en del, sov längre än planerat och klev upp vid tio ungefär. Men, man ska ju njuta när man har sommarlov=) Jag har spelat ett par matcher men annars har jag haft ps3an igång för att poppa musik medan jag städat sovrummet. Massa kläder överallt som behövde vikas och läggas in. Passade på att damma och dammsuga också.


När J kom hem var jag i princip precis klar därinne och beslutet blev att införskaffa en AC. R kom också, så vi åkte till Elgiganten och köpte en. Nu står den i sovrummet och spottar ut kalluft. Jag får väl ge mig och erkänna att det var rätt skönt. Sovrummet har dessutom blivit ommöblerat, så nu står möblerna som när vi flyttade in typ.


Nu ska jag försöka trolla ihop någon mat. Har lite tomt i kyl och frys då vi inte storhandlat denna månad. Men något ska vi väl kunna trolla ihop utan att jag ska behöva till affären.

Av Emelie - 8 juni 2011 11:54

  I söndags åkte jag och Memmel till Borgåsund och njöt av solen och gott fika.


   Liten solbadare på balkongen.


   Busan var morotssugen.


Av Emelie - 7 juni 2011 23:41

Okej. Nu är det banne mig sommar. Och en varm sådan. Vaknade i god tid imorse, livrädd att försova mig eller att bli sen. Mitt hår såg ut som frisyren på en konstig blandrashund, inte okej. Så, bara att sätta igång plattången. Det gick hyfsat smidigt och blev rätt okej, iaf om man såg hur det såg ut innan.


Jag fick sedan klädpanik, och sedan skopanik. Jag hade egentligen redan bestämt vad jag skulle ha på mig idag men så hade jag inga lämpliga skor ansåg jag. Vilket resulterade i att halva min garderob hamnade i en hög på sängen. Till slut bestämde jag mig för en outfit, och skulle ta fram mina fina pumps. Men NEJ., Dessa älsklingar hade mina små lurviga lekt med, så de är förstörda =( Så jag vart så illa tvungen att byta om, igen. Vid det här laget var jag så varm att det enda rätta var en lätt klänning och de enda skor jag trodde mig kunna gå i en hel dag.


Jag vart såklart sen. Igen. Jag har lagt mig till med den ovanan tydligen, och jag hatar det. Jag plockade iaf upp TJ i stan och vi for till skolan där vi mötte resten av dogsen. Skrev ut våra papper och gjorde oss redo för opponeringen. Det var snabbt över och vi hade ett par timmar att slå ihjäl. Tog oss ner på stan där vi tog en tidig lunch på Cornetto Bar. För min del vart det lasange, mycket mycket gott. Sedan promenade vi runt lite. Eftersom jag insåg att mina fötter höll på att falla av så rusade vi till Skopunkten där jag panikköpte ett par skor. Nöden har ingen lag, i det här fallet iaf. Rätt snygga var de iaf, och billiga.


Tillbaka på skolan fick vi vår feedback, som var mestadels positiv. Det kändes oerhört skönt. Det gjorde att vi hann med att fixa de synpunkter vi fått redan under eftermiddagen. Strax innan tre var vi helt klara. Mycket skönt.



Jag tog TJ i släptåg ner på stan igen för att möta upp syster. Vi hamnade inne på Kappahl där jag provade en hatt. En fantastisk hatt. Jag har i flera års tid tjatat om en hatt, en solhatt. En stor. Men jag har aldrig köpt någon. Och denna var perfekt. Men jag köpte den inte, såklart. Fast jag åker nog tillbaka och köper den tror jag.  Resten av turen på stan gick ut på att prova hattar och solglasögon. Jag köpte iaf två par sonnenbrillen, vilket behövs då jag lägger ifrån mig dem lite här och var.

 

Jag hittade även en skitsöt klänning. Vit med svarta prickar. Ett helt klart måste. Jag måste ju ha nå snyggt på fredag ;-) Efter mina inköp packade jag in hela flocken i min bil; TJ, R-M o Tara, sedan körde jag hem allesammans.'


Jag rullade till hallsta där jag mötte hjärtat på infarten, så jag parkerade bilen och så åkte vi och käkade lite. Blev kvar en stund på Pizzerian innan vi kom hem. Då bytte jag om lite snabbt och åkte till TJ, där det vankades fotboll. Jag skrek KIIIIM hysteriskt i 1,5 timme. Och även på twitter. Men vad fasiken, karln är ju grym. Matchen var förövrigt också grym, 5-0. 


Nu ska jag göra natter tror jag, har haft en sjukt rolig dag idag. Min plan var att ladda upp lite fler bilder här men det får bli imorrn när jag har kabeln..


Ooh, en annan bra sak: Robbies stamtavla har äntligen kommit=D

Av Emelie - 7 juni 2011 23:25

Igår var det en rätt så seg dag. Spenderade en stor del av förmiddagen med att spela. Gick både bra och dåligt, men vi hade kul och det är ju huvudsaken. Förhoppningsvis iaf. Vi käkade lite mat på eftermiddagen sedan åkte jag ut till stallet. 


Mary var som en energibomb. Men vi jobbade på rätt så bra ändå. Hon var toksvettig när vi var klara så det fick bli en liten avsvabbning. Jag tror hon tyckte det var skönt. Så fick hon njuta av kvällssolen i rasthagen med några morötter innan de skulle in. 


Hemma satt karln och R i ett kolsvart vardagsrum och spelade. Jag hoppade in i duschen och tog en mycket kall dusch. Inte bra att slita hårt i värmen.

Ovido - Quiz & Flashcards